Goed nieuws voor Thomas Meunier

Goed nieuws voor Thomas Meunier

28 mei 2016 03:31 - Zaterdagnamiddag spelen de Rode Duivels een oefenwedstrijd tegen Zwitserland in aanloop naar het Europees Kampioenschap in Frankrijk. Die wedstrijd komt voor Club-speler Thomas Meunier nog te vroeg, maar desondanks is er wel goed nieuws voor de rechtsachter.

Meunier geraakt namelijk wél fit voor de oefenpartij van komende woensdag tegen Finland. Dat meldt Het Nieuwsblad. De rechtsachter van Club Brugge had in de laatste wedstrijd tegen KV Oostende last van een kramp in zijn dij, maar heeft dus geen ernstige blessure.

Vrijdagnamiddag trainden de Rode Duivels een laatste keer op Zwitserse bodem. Meunier werkte – samen met Radja Nainggolan – een individuele trainingssessie af. Afwachten of bondscoach Marc Wilmots het tweetal woensdag durft op te stellen of hij het risico wil beperken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.