Guilian Preud’homme komt met update over toekomst MPH

Guilian Preud'homme komt met update over toekomst MPH

27 mei 2016 18:30 - Michel Preud’homme is momenteel volop aan het nadenken over een eventueel verlengd verblijf bij Club Brugge. Naar verluidt had de 57-jarige Luikenaar begin april beslist om er na afgelopen seizoen een punt achter te zetten in Jan Breydel, maar de onvoorwaardelijke steun in het Brugse en de nakende Champions League-campagne kunnen ervoor zorgen dat MPH zijn eerdere besluit alsnog herziet.

Het Nieuwsblad-clubwatcher Guillaume Maebe kwam deze morgen met het nieuws dat Preud’homme vandaag zijn beslissing zou meedelen aan Club Brugge. Er zouden intussen nog twee opties op tafel liggen: ofwel blijft hij gewoon coach ofwel last hij een sabbatperiode in. Technisch directeur zou hij dus niet worden.

De zoon van MPH, Guillian Preud’homme, heeft op Twitter echter te kennen gegeven dat zijn vader na dit weekend pas definitief beslist over zijn toekomst. “Maandag pas”, reageerde hij op een fan (Sara) die zich afvroeg waar het langverwachte nieuws bleef. We zullen dus nog even bang moeten afwachten!

Guilian Preud'homme over beslissing MPH

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.