Haalt Club oude publiekslieveling terug naar Jan Breydel?

Haalt Club oude publiekslieveling terug naar Jan Breydel

03 mei 2016 18:30 - Club Brugge kaapte tijdens de wintermercato Ludovic Butelle weg bij SCO Angers. De ervaren Fransman bewees alvast dat hij een betrouwbaar sluitstuk is en kan uitstekende statistieken voorleggen. Toch is de kans reëel dat Blauw-Zwart komend seizoen nog een doelman aantrekt.

Uit Spanje komt een opvallend bericht binnen over Mathew Ryan. De 24-jarige ex-keeper van Club Brugge staat in de pikorde van trainer Pako Ayestarán pas op de derde plaats. Diego Alves is de onbetwiste nummer één en tweede doelman Jaume Domènech willen ze bij Valencia koste wat het kost in eigen rangen houden. Komend seizoen blijven verder gaan met deze 3 doelmannen zou geen optie zijn.

Volgens Fichajes zal Ryan om die reden wellicht van de hand gedaan worden komende zomer. Club Brugge had volgens diezelfde bron na de wintermercato al aangegeven dat het interesse had om Ryan – zij het op huurbasis – over te nemen. Mogelijk schiet Club nu dus opnieuw in actie. Al ligt ook Celta de Vigo op de loer om de talentvolle Australiër binnen te halen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.