HAHA! Castillo viert de titel wel érg uitbundig

HAHA! Castillo viert de titel wel érg uitbundig

01 mei 2016 11:00 - De titelstrijd in België is nog niet gestreden, maar één Bruggeling heeft alvast mogen vieren. Nicolas Castillo veroverde met Universidad Católica immers de landstitel na een 2-1-zege tegen Audaux Italiano. En dat moest vanzelfsprekend gevierd worden!

In Chili kende het kampioenschap een razend spannende ontknoping. Castillo & co begonnen als tweede aan de laatste speeldag en moésten winnen om nog kans te maken op de titel. Toen Universidad Católica na een kwartier op achterstand kwam, zag het er dus niet goed uit. Maar in de 70ste en 85ste minuut werd de vroege 0-1 alsnog omgebogen.

Omdat leider O’Higgins in eigen huis met 1-2 verloor van Universidad Concepción, konden Castillo en zijn ploegmaats in extremis toch nog de champagne bovenhalen. De huurling van Club Brugge was met zijn 11 doelpunten erg bepalend in de titel van de Chilenen. Hij wist met zijn vreugde dan ook geen blijf.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.