HAHA! Kara liet vriend serieus geld inzetten op winst voor RSCA in titelmatch tegen Club

HAHA! Kara liet vriend serieus geld inzetten op winst voor RSCA in titelmatch tegen Club

25 mei 2016 02:00 - 15 mei 2016 zal voor Club Brugge en zijn fans de geschiedenisboeken ingaan als een memorabele dag. Blauw-Zwart klopte immers de aartsrivaal uit Brussel met maar liefst 4-0 en kroonde zich zo een veertiende keer tot landskampioen.

Vandaag komt Sport/Voetbalmagazine met een opmerkelijk verhaal. Naar verluidt was het vertrouwen in de Paars-Witte kleedkamer erg groot. Enkele Anderlecht-spelers waren er namelijk van overtuigd dat Anderlecht zou gaan winnen in Jan Breydel.

Zo maande Kara Mbodj – die geschorst moest toekijken – een vriend aan om honderd euro in te zetten op een zege van Anderlecht. En ook Bram Nuytinck liep over van vertrouwen. Van hem lekten Snapchat-foto’s waarop hij vertelde dat hij Club ‘kapot’ zou maken. Nochtans kon Besnik Hasi tegen Club niet beschikken over enkele sterkhouders zoals Steven Defour, Andy Najar en Ivan Obradović. De dag na de 4-0-blamage is Kara zich gaan excuseren bij zijn vriend.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.