HAHA! Preud’homme lacht met EK-selectie: “Soms begrijp je er niks van”

HAHA! Preud'homme lacht met EK-selectie Soms begrijp je er niks van

26 mei 2016 02:00 - Michel Preud’homme bezint zich momenteel over een eventueel verlengd verblijf bij Club Brugge. In de tussentijd kaapte de 57-jarige Luikenaar de trofee van Trainer van het Jaar weg op het Sportgala voor de Profvoetballer van het Jaar. KVK TV was van de partij en polste bij enkele aanwezigen – waaronder MPH – naar hun bedenkingen bij de EK-selectie.

De EK-selectie van bondscoach Marc Wilmots bevat geen enkele speler van KV Kortrijk. Dat vinden ze bij de Kerels – zij het met een dikke knipoog – ongelooflijk. Michel Preud’homme speelt het spelletje mee en reageert op geniale wijze. Onderstaand de beelden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.