HAHA! VTM-journaliste wordt versierd door Club-fans

HAHA! VTM-journaliste wordt versierd door Club-fans

De veertiende landstitel van Club Brugge zindert nog altijd na. Wij van BlauwZwartFans krijgen er alleszins maar geen genoeg van. En zo stuiten we regelmatig op geweldige beelden, die we jullie zeker niet willen onthouden.

VTM-journaliste Katleen Peeraer had de eer om na de met 4-0-gewonnen wedstrijd tegen Anderlecht live verslag uit te brengen vanuit Brugge. Dat was ook enkele Club-fans niet ontgaan. Zij maakten van de gelegenheid gebruik om mevrouw Peeraer te versieren met de juiste clubkleuren. Ze moest vervolgens duidelijk haar lach inhouden 🙂

Intussen namen de bedenkers van dit amusante initiatief contact met ons op. We mogen Dimitri Vansteenlandt, Frederik Vansteenlandt, Renzo Shietgat en Cedric Stas bedanken voor hun gooiskills!


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.

, ,

Comments are closed.