Hasi laat zich uit over fans van Club Brugge

Hasi laat zich uit over fans van Club Brugge

13 mei 2016 18:11 - Zondagavond staat dé clash tussen Club Brugge en RSC Anderlecht op het programma. Als Blauw-Zwart straks aan het langste eind trekt, zal de ontgoocheling bij de aartsrivaal enorm zijn. Dat beseft ook Anderlecht-coach Besnik Hasi.

Het Brugse publiek is alvast van plan om een waanzinnige heksenketel te maken van het Jan Breydelstadion. “Ik verwacht een ongelofelijk thuispubliek”, vertelt Hasi aan Sporza. “Ze spelen tegen de grote rivaal uit Brussel en kunnen kampioen worden.”

“Ondanks deze moeilijke omstandigheden moeten we er het beste van maken. Ik kan niet ontkennen dat het extra pijnlijk zou om net tegen Club Brugge de landstitel te verliezen”, besluit de coach van Paars-Wit.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.