Herbekijk de volledige persconferentie van Preud’homme en Verhaeghe: “Michel is Club Brugge”

Herbekijk de volledige persconferentie van Preud'homme en Verhaeghe Michel is Club Brugge

30 mei 2016 13:15 - Michel Preud’homme en Bart Verhaeghe hebben maandagmiddag de pers toegesproken omtrent de beslissing van de Brugse coach om ook volgend seizoen nog actief te zijn als trainer van Club Brugge. 

Daarbij vielen er heel wat wederzijdse lofbetuigingen te noteren tussen Preud’homme en Verhaeghe. Wie de persconferentie volledig wil bekijken, kan bij Focus WTV terecht. Een samenvatting daarvan vind je in onderstaande video.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.