Herbekijk hoe Coulibaly Butelle torpedeert

Herbekijk hoe Coulibaly Butelle torpedeert

08 mei 2016 18:14 - Club Brugge speelt zondagavond een levensbelangrijke wedstrijd op het veld van AA Gent. Als Blauw-Zwart de drie punten kan meegraaien uit de Ghelamco Arena, kan het volgende week in eigen huis kampioen spelen tegen Anderlecht. 

Na 12 minuten ging Kalifa Coulibaly serieus door op Ludovic Butelle. Scheidsrechter Sébastien Delferière bestrafte het incident met een gele kaart. De Brugse doelman kan de match gelukkig wél voortzetten.

Coulibaly torpedeert Butelle

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.