Herbekijk hoe De Bock op geniale wijze Praet in de wind zet

Herbekijk hoe De Bock op geniale wijze Praet in de wind zet

17 mei 2016 18:20 - Club Brugge – Anderlecht was een wedstrijd met eenrichtingsvoetbal en eindigde bijgevolg op een ruime 4-0-overwinning voor Blauw-Zwart. Laurens De Bock was één van de vele uitblinkers bij de thuisploeg. 

Onze linksachter speelde één van zijn beste matchen van het seizoen en droeg zowel verdedigend als aanvallend zijn steentje bij. Onderstaand een illustratie van zijn fantastische partij. Praet ziet sterretjes!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.