Herbeluister de doelpunten van Denswil, Vormer en Refaelov

Herbeluister de doelpunten van Denswil en Vormer

01 mei 2016 16:00 - Club Brugge heeft KRC Genk met 3-1 verslagen. De Limburgers begonnen goed aan de wedstrijd en kregen twee prima mogelijkheden, maar daarna was het al blauw-zwart wat de klok sloeg.

Stefano Denswil, Ruud Vormer en Lior Refaelov namen de Brugse doelpunten voor hun rekening. Via de radiostem van Tom Boudeweel klonk dat zo…

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.