Het feest lijkt al begonnen op Jan Breydel: “Een ereronde van 65 minuten”

Club heeft opmerkelijke reden om veldbestorming te cancellen

15 mei 2016 15:20 - Van titelstress leek bij Club Brugge helemaal niets te merken tijdens de eerste helft tegen Anderlecht. Aan de rust staat Blauw-Zwart al 2-0 voor dankzij twee doelpunten van Diaby. Club kan de kampioensbeker dus al met één hand voelen en bij vele supporters lijkt het feest al ingezet.

Op Twitter wanen heel wat Club-supporters zich alvast zegezeker. Hopelijk kan hier in de tweede helft een vervolg aan gebreid worden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.