“Het geld van de Champions League? Daar gaan we vanavond pintjes mee kopen!”

"Het geld van de Champions League? Daar gaan we vanavond pintjes mee kopen!"

15 mei 2016 17:31 - Ze hebben er lang op moeten wachten, maar vijf jaar nadat ze hun intrede bij Club Brugge deden, mogen Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert eindelijk een titel vieren. Voor de CEO van Blauw-Zwart is dat een pak van het hart.

“Dit is niet mijn titel. Het is een titel voor alle fans die er al die jaren zijn in blijven geloven. Het is een bekroning voor deze fantastische achterban”, vertelde Mannaert voor de camera’s van Play Sports. “Waarom het dit jaar wel gelukt is? Vorig jaar waren we er ook dichtbij, maar het aantal wedstrijden maakten dat we vermoeid waren op het einde. Nu zijn we fris aan de Play-offs begonnen. Top.”

Voor Club rinkelt nu de kassa, want volgend seizoen mag het de Champions League in. “Hoe we het geld van de Champions League gaan investeren? Vanavond gaan we dat uitgeven aan pintjes!”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.