Heuglijk nieuws voor Hans Vanaken

Heuglijk nieuws voor Hans Vanaken

30 mei 2016 14:30 - Hans Vanaken arriveerde vorige zomer in Jan Breydel en is intussen uitgegroeid tot één van de absolute sterkhouders van Blauw-Zwart. Zo was de 23-jarige Limburger een cruciale pion in het binnenhalen van de veertiende landstitel. En ook naast het veld beleeft Vanaken fantastische tijden.

Vanaken vertoeft momenteel met vriendin Lauren Flemings in New York. En dat wordt een reisje dat niet snel vergeten zal worden. De middenvelder van Club Brugge vroeg Lauren immers ten huwelijk. “Ze heeft ja gezegd, mijn toekomste echtgenote!”, klinkt een uitgelaten Vanaken via Twitter.

De tortelduifjes, die straks ook samen naar Gran Canaria trekken, stappen binnenkort dus in het huwelijksbootje. Langs deze weg wil BlauwZwartFans het koppel van harte proficiat wensen met hun verloving!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.