“Ik heb drie keer met Club Brugge gepraat, welke speler kan dat zeggen?”

Ik heb drie keer met Club Brugge gepraat, welke speler kan dat zeggen

19 mei 2016 02:00 - Donderdagavond om 20u30 speelt Club Brugge zijn voorlaatste Play-Off-match op bezoek in het Regenboogstadion. Bij de thuisploeg is het vooral uitkijken voor Mbaye Leye. De 33-jarige Senegalees vond dit seizoen maar liefst 20 keer de weg naar doel voor Zulte Waregem.

In Extra Time gaf Michel Preud’homme maandagavond aan dat Club Brugge vorige winter polste naar de diensten van Leye. “Ik heb zelfs drie keer met Club Brugge gepraat”, bevestigt de spits van Essevee aan Het Nieuwsblad. “Welke speler in België kan dat zeggen?”

“Na mijn eerste seizoen bij Zulte Waregem (2007-2008, nvdr) heb ik gesprekken gevoerd met toenmalig sportief manager Luc Devroe. En toen we tweede eindigden met Essevee (2012-2013, nvdr). Iedere keer zijn we niet tot een akkoord gekomen. Er is zelfs nooit over geld gepraat. Al is er volgens mij geen speler in België die drie keer met Club heeft gepraat”, lacht Leye.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.