Izquierdo heeft goed nieuws voor Brugse fans

Izquierdo heeft goed nieuws voor Brugse fans

08 mei 2016 20:30 - José Izquierdo lijkt dé man van de Play-Offs te worden. De Colombiaanse sneltrein speelde – net zoals in de thuiswedstrijd tegen KRC Genk – de pannen van het dak in de Ghelamco Arena. De flankaanvaller van Blauw-Zwart was zo erg bepalend in de 1-4-zege van Michel Preud’homme en de zijnen.

“Op dit moment lijkt alles te lukken en dat komt toch vooral omdat ik nu pas écht verlost ben van alle fysieke ongemakken (pubalgie, nvdr)”, kondigt Izquierdo uitstekend nieuws aan bij PlaySports. “Het team draait bovendien goed en dat maakt het voor mij ook gemakkelijker voetballen. Hopelijk kan ik deze lijn doortrekken naar de volgende wedstrijden.”

Als Club zondag wint van Anderlecht, heeft het zijn veertiende landstitel beet. “Deze wedstrijd tegen Gent is alweer verleden tijd en we verplaatsen onze focus naar de drie wedstrijden die nog op het programma staan. Al hopen we natuurlijk dat we volgende week thuis tegen Anderlecht de kroon op het werk kunnen zetten.” Wie het fenomenale doelpunt van Izquierdo wil herbekijken, kan HIER terecht.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.