Izquierdo reageert op vragen over hond Lucho

Izquierdo reageert op vragen over hond Lucho

09 mei 2016 03:35 - Club Brugge raasde zondagavond voorbij AA Gent en won met 1-4. José Izquierdo bleek, net zoals in de thuiswedstrijd tegen KRC Genk, een gesel voor de Gentse verdediging en was betrokken bij elk doelpunt van Blauw-Zwart. 

Achteraf kreeg Izquierdo ook een vraag over zijn hond, Lucho. “Mijn hond wacht op mij”, lachte de Colombiaanse sneltrein. Vervolgens postte hij een foto waarop hij samen met zijn huisdier prijkt: “Voor iedereen die gevraagd heeft naar Lucho, hij is oké! Blij met de overwinning! Elke dag komen we dichter bij onze droom!”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.