Jelle Vossen haalt uit naar Belgische voetbalwebsite

Jelle Vossen haalt uit naar Belgische voetbalwebsite

20 mei 2016 11:00 - Jelle Vossen tekende in augustus 2015 een contract tot midden 2020 bij Club Brugge. In zijn eerste seizoen bij Blauw-Zwart kreeg hij van Michel Preud’homme 1769 speelminuten en vond hij daarin 14 keer de weg naar doel. Dat is goed voor een gemiddelde van 1 goal om de 126 minuten.

Vossen vertelde na de met 0-2-gewonnen wedstrijd tegen Zulte Waregem dat hij heel tevreden is met de verhouding tussen het aantal speelminuten en de doelpunten die hij maakt. Al had hij wel gehoopt op meer basisplaatsen tijdens de Play-Offs. Maar dat de Brugse goalgetter het in Jan Breydel naar zijn zin heeft, staat buiten kijf.

Toen bij Voetbal24 de titel: “Vossen is niet meer tevreden bij Club Brugge: “Heel ontgoocheld”” opdook, was de 27-jarige Limburger daar dan ook allesbehalve over te spreken. “Nog maar eens een bewijs hoe er soms naar sensatie wordt gezocht. Kampioen + 14 goals = een zeer tevreden man!”, verduidelijkt Vossen via zijn officiële Twitter-account.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.