Jinxen 2.0: kampioenenstickers Club Brugge duiken nú al op

Jinxen 2.0 kampioenenstickers Club Brugge duiken nú al op

12 mei 2016 03:00 - Iets “jinxen” betekent dat je een situatie verbrodt doordat je ze al te vaak en al te graag aan de grote klok hangt. In dit geval dus héél zelfzeker zijn dat Club Brugge zondag kampioen wordt en dat ook duidelijk laten zien. Volgens deze fan is de veertiende landstitel van Club Brugge nú al een feit…

Het vertrouwen bij de Brugse aanhang op een goede afloop zondag is enorm groot. Maar de match moet nog altijd gespeeld worden. En met onze mascotte horen wij als geen ander te weten dat je het vel van de beer niet moet verkopen voor hij geschoten is. Club-fan Andy laat die uitspraak echter niet aan zijn hart komen en maakte alvast een kampioenensticker van Blauw-Zwart.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.