Keert Dany Verlinden terug naar de Jupiler Pro League?

Keert Dany Verlinden terug naar de Jupiler Pro League

31 mei 2016 13:30 - Dany Verlinden stond van 1988 tot 2004 tussen de palen bij Club Brugge. Met zijn 433 wedstrijden is hij dan ook een echt clubicoon. Mogelijk zien we de ex-keeper van Blauw-Zwart straks opnieuw terug in de Jupiler Pro League.

Na zijn carrière was Verlinden acht jaar keeperstrainer bij Club Brugge. In 2012 verkaste hij naar Al Shabab, om het seizoen nadien richting Club Africain te trekken. Daarna volgde een vriendendienst als doelmannentrainer bij derdeklasser KVV Coxyde en een trip met zoon Thibaud Verlinden naar Stoke City.

Volgens Het Laatste Nieuws is de kans reëel dat Verlinden straks opnieuw richting België trekt. Hij zou als keeperstrainer aan de slag kunnen gaan bij Royal Excel Moeskroen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.