Last van titelstress? Dit doktersbriefje brengt redding!

Last van titelstress Dit doktersbriefje brengt redding!

12 mei 2016 01:30 - Na elf lange jaren kan Club Brugge zondag eindelijk zijn felbegeerde veertiende landstitel binnenhalen. Maar dan moet Blauw-Zwart wel voorbij Anderlecht zien te geraken. De Brugse aanhang zit nú al op het puntje van zijn stoel en voelt de stressmeter elke dag een beetje hoger oplopen.

Ben jij zo’n fan met serieuze titelkoorts? Dan is onderstaand doktersbriefje wellicht handig om op school of het werk in te dienen. In de tussentijd kan je non-stop de site “Is het al zondag?” checken. Tot het zover is!

Doktersbriefje titelstress Club Brugge

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.