Maakte De Bock obscene gebaren richting de Gent-aanhang?

Maakte De Bock obscene gebaren richting de Gent-aanhang

09 mei 2016 19:00 - Club Brugge won zondagavond met 1-4 op het veld van AA Gent. Achteraf was er dan ook tijd voor een gepast feestje met de Brugse aanhang. Maar ging Laurens De Bock daarbij over de schreef?

Op sociale media circuleren berichten waaruit blijkt dat De Bock obscene gebaren gemaakt zou hebben naar supporters van de Buffalo’s. Of dat effectief het geval is? Oordeel zelf aan de hand van onderstaande beelden en getuigenissen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.