Maar liefst 6 spelers ontbreken op Brugse training

Maar liefst 6 spelers ontbreken op Brugse training

17 mei 2016 13:00 - Na een fenomenale tweedaagse keert de rust stilaan terug in Brugge. Vandaag werden de spelers namelijk opnieuw op het trainingsveld verwacht. Er volgen immers nog twee matchen in Play-Off I, donderdag in Zulte en zondag thuis tegen Oostende. 

Dinsdagmorgen om 11u stond er voor de manschappen van Preud’homme een training op het programma. Niet evident na al het gefeest van de voorbije dagen.

Zes spelers gaven verstek voor de trainingssessie: de geblesseerden Bernie Ibini en Lior Refaelov, internationals Bjorn Engels en Thomas Meunier en ook Ruud Vormer en Laurens De Bock. Dat meldt Het Nieuwsblad. Misschien zitten onderstaande beelden daar wel voor iets tussen bij onze linksachter? 🙂

Preud’homme heeft aangegeven dat hij donderdag tegen Zulte Waregem enkele sterkhouders zal laten rusten. De bankzitters stomen zich dan ook klaar om te laten zien wat ze in hun mars hebben.

De Brugse kleedkamer gaat helemaal uit zijn dak

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.