Mannaert licht al eerste tipje van de sluier over transferplannen

Mannaert bevestigt vertrek Brugse sterkhouder

15 mei 2016 19:47 - Vanavond zal iedereen die bij Club Brugge betrokken is de titel ongetwijfeld nog uitgebreid vieren, maar vanaf morgen zal in de catacomben van het Jan Breydelstadion wellicht al volop werk gemaakt worden van volgend seizoen. Dan mag Club immers de Champions League in en daarin wil Blauw-Zwart een goede beurt maken.

Vincent Mannaert lichtte nog op het veld enkele tipjes van de sluier over de toekomst van Club Brugge. Zo gaf hij een hint over de samenstelling van de spelerskern. “Het is de bedoeling om de sterkhouders zo lang mogelijk hier te houden”, vertelde hij aan Sporza.

En ook de trainer kwam even ter sprake. “Preud’homme? Hij heeft nog een contract. Als het van ons afhangt, blijft hij.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.