Mannaert onthult hoe geslaagde wintertransfer tot stand kwam: “Onze voorzitter kwam als eerste met zijn naam”

Mannaert onthult hoe geslaagde wintertransfer tot stand kwam Onze voorzitter kwam als eerste met zijn naam

21 mei 2016 01:15 - Van wintertransfers is algemeen geweten dat ze – vooral op korte termijn – vaak niets bijbrengen. Maar bij Blauw-Zwart was de wintermercato dit seizoen een schot in de roos. Club Brugge haalde met Ludovic Butelle, Benoît Poulain en Wesley Moraes immers drie échte versterkingen in huis.

“Een pluim voor de scouts – zij hebben Butelle getipt – en voor Bart (Verhaeghe, nvdr)”, lacht Vincent Mannaert in De Morgen. “Hij kwam als eerste aan met de naam Poulain: ‘Waarom moeten we het telkens zo ver gaan zoeken, als hij onder onze neus speelt?’ De voorzitter heeft gelijk gekregen: Poulain heeft zijn waarde getoond.”

Volgens Aad de Mos was het vertrek van Victor Vazquez de beste transfer van Club. “Vazquez en Vanaken hebben samen wel degelijk goede matchen gespeeld”, pareert Mannaert. “Maar: van allebei is de nummer 10-positie hun beste plaats. Het vertrek van Vazquez zorgde voor duidelijkheid”, besluit onze algemeen manager.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.