Marc Wilmots raadt potentiële Rode Duivel van Club transfer aan

Marc Wilmots raadt potentiële Rode Duivel van Club transfer aan

07 mei 2016 14:30 - Op 13 juni 2016 beginnen de Rode Duivels met een wedstrijd tegen Italië aan het Europees Kampioenschap in Frankrijk. Bij Club Brugge mag vooral Bjorn Engels ervan dromen om onze nationale helden te vervoegen. Zeker nu Vincent Kompany opnieuw out is. Voorts is er nog een waterkansje voor Thomas Meunier. Hans Vanaken hoeft daarentegen niet te hopen op een plaatsje bij de 23. 

“Kijk eens naar de huidige titularissen bij de nationale ploeg op de positie van Vanaken. Wie speelt daar?”, is Wilmots duidelijk tegenover Het Belang van Limburg. De Brugse middenvelder mag zijn vakantie dan ook al boeken van de bondscoach.

“De concurrentie is enorm”, gaat Wilmots verder. “Daarom zou het goed zijn als Vanaken een volgende stap kan zetten. Niet voor de nationale ploeg, maar voor hemzelf. Vanaken is trouwens niet de enige waarover gepraat wordt. Youri Tielemans, Thorgan Hazard, noem maar op…”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.