Mathew Ryan reageert op nakende titel Club Brugge

Mathew Ryan reageert op nakende titel Club Brugge

11 mei 2016 01:30 - Club Brugge kan zondag – mits een driepunter tegen Anderlecht – zijn veertiende landstitel pakken. Ex-doelman Mathew Ryan hoopt alvast mee vanuit Valencia en heeft verder nog enkele lovende woorden voor Blauw-Zwart.

“Dat Club dit jaar de titel kan pakken, is fantastisch”, vertelt Ryan aan Het Laatste Nieuws. “Weet je, ik had nooit gedacht dat ik me zo verbonden zou voelen met een club. Maar de mensen hebben me daar schitterend behandeld, ik heb er goede vrienden gemaakt en de spelersgroep voelde als familie. Die herinneringen zijn voor het leven.”

“Ik zal bij elk succes dat Club in de toekomst boekt fier zijn dat ik daar ooit gespeeld heb. Met een aantal spelers heb ik nog steeds contact. Zij maken de Clubfamilie trots en ik wens hen dan ook niets dan succes dit weekend”, besluit de 24-jarige Australiër.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.