Mathijssen ziet groot verschil tussen Izquierdo en Acheampong

Mathijssen ziet groot verschil tussen Izquierdo en Acheampong

10 mei 2016 03:00 - Zondagavond staan Club Brugge en Anderlecht tegenover elkaar in wat mogelijk dé kampioenenmatch is voor Blauw-Zwart. Dat betekent dus ook een duel tussen flankaanvallers José Izquierdo en Frank Acheampong. Jacky Mathijssen laat zijn licht schijnen op beide spelers.

“Ik had het vorige week al over de Colombiaan: als je hem hoog zijn actie laat inzetten met zijn gezicht naar doel, dan ben je gezien. Zeker als hij tegenover iemand komt te staan als Foket, die al een paar weken naar zijn beste vorm zoekt”, vertelt onze ex-trainer.

“Izquierdo behoudt ook steeds beter het overzicht, zijn laatste pass komt aan”, gaat Mathijssen verder in Het Belang van Limburg. “Dat is het grote verschil met Acheampong van Anderlecht: die is even snel, maar krijgt de bal zelden of nooit waar hij hem wil hebben.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.