Maxime Lestienne is kampioen!

Maxime Lestienne is kampioen!

09 mei 2016 01:30 - Maxime Lestienne streek in januari 2010 in Jan Breydel neer. De 23-jarige flankaanvaller bleef bij Club Brugge tot Al-Arabi hem meer dan vier jaar later kwam wegplukken. De Qatarese club leende Lestienne achtereenvolgens aan Genoa en PSV uit, waarmee hij zondag de titel mocht vieren!

PSV is op de laatste speeldag in de Eredivsie kampioen geworden. Het moest daarvoor rekenen op een misstap van Ajax. En zo geschiedde. PSV won zelf met 1-3 op het veld van PEC Zwolle en zag Ajax gelijkspelen tegen De Graafschap (1-1). Lestienne kwam afgelopen zondag niet in actie, maar mag dus wél de titel vieren met zijn huurploeg. Het lijkt er echter op dat de ex-speler van Club Brugge niet op een verlengd verblijf moet hopen bij PSV.

Maxime Lestienne kampioen

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.