Meunier brengt de Club-fans nog meer goed nieuws na titel

Bailey stuurt een waarschuwing naar Meunier

15 mei 2016 19:42 - Voor Thomas Meunier is het een week om nooit meer te vergeten: eerst versierde de rechtsachter een selectie voor het EK, daarna pakte hij met Club Brugge ook nog eens de eerste landstitel uit zijn carrière. Na de partij had hij bovendien nog eens een aangename verrassing in petto voor Club Brugge en zijn fans.

“In december ben ik vader geworden, dan volgde de EK-selectie en nu de titel. Dit is fantastisch! Er valt echt een gewicht van mijn schouders. Thuis waren we al heel het seizoen sterk, we hebben hier maar één match verloren en dat was uitgerekend tegen Anderlecht. Dus we moesten wel revanche nemen vandaag”, reageerde Meunier bij La Dernière Heure.

En de verrassing, die betreft zijn toekomst. “Volgend jaar speel ik bij Club Brugge. Dat is voorlopig toch nog altijd het geval. Ik hoop dat iedereen blijft, we dromen uiteindelijk van de Champions League, het heilige kampioenenbal”, zei hij immers.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.