Meunier verklaart waarom hij gewisseld werd

Meunier verklaart waarom hij gewisseld werd

22 mei 2016 16:40 - Geen Jordan Lukaku zondagnamiddag in Jan Breydel. De linksachter van KV Oostende mocht zich van zijn club al richting de trainingen van de Rode Duivels begeven. Thomas Meunier verscheen wél op het veld. De rechtsachter van Club Brugge stond in de basis, maar moest na 54 minuten voetballen noodgedwongen vervangen worden door Davy De fauw. 

“Het is niet erg, denk ik. Ik heb gewoon een trap gekregen in duel met Rozehnal”, stelt Meunier iedereen gerust tegenover Sporza. “Ik zal één of twee dagen aan de kant staan. Ik voel me goed. We zullen wel zien.” Preud’homme sprak op de persconferentie achteraf over een kramp in de dij.

“Of mijn EK in gedrang komt? Neen, absoluut niet”, verzekert de 24-jarige rechtsachter. “Morgen sluit ik met keeperstrainer Erwin Lemmens aan bij de selectie in Zwitserland. Ik kijk er erg naar uit. Ik kan niet wachten.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.