Michel Preud’homme ziet 4 afwezigen op Brugse training

Michel Preud'homme ziet 4 afwezigen op Brugse training

11 mei 2016 15:00 - Club Brugge en zijn supporters tellen zenuwachtig af naar zondag 14.30u. Dan kan Blauw-Zwart immers zijn veertiende landstitel binnenhalen. In aanloop naar de kraker tegen Anderlecht hoopt Michel Preud’homme dat hij over al zijn sterkhouders kan beschikken. Al is dat voorlopig (nog) niet het geval.

Zo meldt Het Nieuwsblad dat maar liefst 4 belangrijke pionnen woensdag ontbraken op training bij Club Brugge. Bjorn Engels en Jelle Vossen bleven ziek en dus uit voorzorg binnen en ook de jarige Ruud Vormer werd een dagje extra rust gegund.

Lior Refaelov, die last heeft van pubalgie en na het seizoen wellicht geopereerd moet worden, verscheen eveneens niet op het trainingsveld. De Israëliër wil er echter alles aan doen om de match van zondag tegen Anderlecht te halen. Eerder speelde hij ook al met pijnstillers in de thuiswedstrijd tegen AA Gent.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.