Michel Verschueren heeft een excuus voor de Paars-Witte blamage in Jan Breydel

Michel Verschueren heeft een excuus voor de Paars-Witte blamage in Jan Breydel

18 mei 2016 15:01 - Zware tijden voor RSC Anderlecht en dus ook voor clubicoon Michel Verschueren. De 85-jarige Zilveren Vos is echter van mening dat het zondag ook helemaal anders had kunnen lopen in Jan Breydel. 

Club Brugge stuurde Anderlecht zondagnamiddag met een 4-0-pandoering en het schaamrood op de wangen huiswaarts. Vanzelfsprekend reageerde Verschueren via Twitter. Terwijl hij aanvankelijk Blauw-Zwart nog feliciteerde, lijkt hij intussen in de verdediging te gaan.

“Als echte sportman wil ik graag Brugge feliciteren met de verdiende kampioenstitel”, klonk het in eerste instantie. Twee dagen later wil Verschueren toch nog iets kwijt over de kampioenenmatch van afgelopen zondag: “Zonder de afwezigheid van 5 gekwetste of geschorste basisspelers van RSCA had de wedstrijd in Brugge totaal anders kunnen verlopen. Sorry.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.