Moet Club het zonder absolute sterkhouder doen in Gent?

Moet Club het zonder absolute sterkhouder doen in Gent

08 mei 2016 11:00 - Club Brugge beschikt tegen AA Gent over een nagenoeg volledig fitte kern. Enkel Benoît Poulain en Bernie Ibini vertoeven nog in de Brugse ziekenboeg. Maar mogelijk is een cruciale pion er straks toch niet bij in de Ghelamco Arena.

Michel Preud’homme gaf in aanloop naar de wedstrijd tegen de Buffalo’s aan dat Abdoulay Diaby, Ruud Vormer en Lior Refaelov kampen met wat kwaaltjes. Ze zouden alle 3 last hebben van de buikspieren. Normaal gesproken was het echter geen probleem om hen aan de aftrap te brengen.

Lior Refaelov is er mogelijk tóch niet bij. “Niet bevestigd, maar wel veel gefluister dat Refaelov er straks in Gent – Club Brugge niet bij zou zijn. Afwachten. Miste ook al bezoek aan Anderlecht en Genk”, klinkt het bij de Club-watcher van Het Nieuwsblad. Hein Vanhaezebrouck moet het straks zonder Nana Asare stellen. De Ghanees heeft nog te veel last van een rugblessure.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.