Mogelijke Champions League tegenstanders Club Brugge: een update

Mogelijke Champions League tegenstanders Club Brugge een update

21 mei 2016 15:30 - Club Brugge kroonde zich in het voetbalseizoen 2015-2016 tot landskampioen en mag zich volgend seizoen dus opmaken voor Champions League-voetbal. Intussen zijn alle rechtstreeks geplaatste deelnemers aan de hoogmis van het voetbal zeker van hun plaats in de groepsfase.

Club Brugge kan nog naar POT C verhuizen indien 4 van de 7 hogere rode teams (zie onderstaande afbeelding) in de voorronde sneuvelen. De rest van de uitleg vind je in de legende van onderstaande afbeelding. De loting voor de groepsfase van de Champions League vindt plaats op donderdag 25 augustus. (Credits foto: @beriXpages op Twitter).

Mogelijke Champions League tegenstanders Club Brugge

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.