MOOI! Lestienne massaal toegezongen door PSV-aanhang

MOOI! Lestienne massaal toegezongen door PSV-aanhang

10 mei 2016 02:00 - Afgelopen zondag pakte PSV – tegen de verwachtingen in – alsnog de landstitel. Ajax geraakte immers niet verder dan een 1-1-gelijkspel op bezoek bij De Graafschap. De Eindhovenaren wonnen daarentegen wél, met 1-3 bij PEC Zwolle.

Maxime Lestienne mocht in de titelmatch niet opdraven, maar had met een kleine 700 speelminuten dit seizoen toch een aandeel in het kampioenschap van PSV. Tijdens de titelviering werd de ex-speler van Club Brugge dan ook luid toegezongen door de fans van PSV. Een emotioneel moment voor Max, die onlangs zowel zijn moeder als vader verloor…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.