Mooie erkenning voor Nabil Dirar

Mooie erkenning voor Nabil Dirar

21 mei 2016 19:01 - Nabil Dirar speelde van 2008 tot 2012 voor Club Brugge en verkaste vervolgens naar AS Monaco. Meer dan vier jaar later speelt de 30-jarige flankaanvaller nog steeds voor de Fransen én staat hij op een goed blaadje bij de fans. 

Dirar werd door de supporters van AS Monaco namelijk verkozen tot de beste speler van afgelopen seizoen. De 30-jarige Marokkaanse Belg vond dit seizoen 2 keer de weg naar doel, maar blinkt vooral uit in het geven van assists. De enige smet op zijn jaar was een schorsing van 8 wedstrijden nadat hij door het lint ging tegen een scheidsrechter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.