MPH beslist vandaag over zijn toekomst: deze 2 opties liggen op tafel

MPH beslist vandaag over zijn toekomst deze 2 opties liggen op tafel

27 mei 2016 06:00 - Michel Preud’homme heeft de Belgische voetbalwereld sinds begin april in spanning ondergedompeld. Toen gaf hij immers aan dat hij al een beslissing genomen had over zijn toekomst, maar dat hij die pas na het seizoen zou bekendmaken. Momenteel wikt en weegt de Luikenaar echter of hij nog steeds achter zijn eerdere besluit staat.

Volgens Het Nieuwsblad zal Preud’homme vandaag zijn beslissing meedelen aan Club Brugge. Blauw-Zwart heeft naar verluidt dinsdag aan hem gevraagd om voor het einde van deze week een definitief antwoord te krijgen.

Er zijn volgens diezelfde krant twee opties: ofwel blijft Michel Preud’homme gewoon coach ofwel last hij een sabbatperiode in. De 57-jarige trainer heeft afgelopen seizoen immers zowel mentaal als fysiek enorm veel gegeven. Eerder waren er ook geruchten dat Preud’homme technisch directeur zou worden in Jan Breydel. Als MPH vertrekt, is kandidaat-opvolger nummer 1 alvast bekend.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.