MPH gunt drie basispionnen rust tegen Zulte Waregem

Deze Bruggelingen moeten Zulte Waregem opzijzetten

18 mei 2016 13:00 - Club Brugge is er twee speeldagen voor het einde van de Play-Offs in geslaagd om zijn veertiende landstitel binnen te halen! Voor het eerst sinds lang kunnen we dus nog eens een wedstrijd zonder stress aanschouwen. Donderdagavond bekampen Michel Preud’homme en de zijnen het Zulte Waregem van Francky Dury.

Drie opvallende afwezigen in de Brugse kampioenenselectie: Bjorn Engels, Lior Refaelov en Claudemir zijn er niet bij. Zij krijgen rust. Refaelov zou naar eigen zeggen wel graag in de laatste thuismatch tegen KV Oostende in actie komen. Misschien moet hij – mits voldoende rust – zelfs niet geopereerd worden. Normaal gesproken krijgen straks enkele bankzitters hun kans in het Regenboogstadion.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Meunier, De fauw, Cools, Mechele, Denswil, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Vormer, Vanaken, Coopman en Gedoz

Aanvallers: Dierckx, Vossen, Moraes, Pereira, Diaby en Izquierdo

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.