MPH verklaart opmerkelijke keuze: “Hij is ook een titularis”

MPH verklaart opmerkelijke keuze Hij is ook een titularis

09 mei 2016 03:30 - Club Brugge staat door zijn 1-4-overwinning tegen AA Gent op 90 minuten van een veertiende landstitel. Michel Preud’homme was na de gewonnen wedstrijd in de Ghelamco Arena dan ook een tevreden man. 

Geen Lior Refaelov zondagavond tegen de Buffalo’s. De Israëliër zat wel in de wedstrijdselectie, maar had nog te veel last van de buikspieren om in actie te komen. Wellicht wordt hij komende zomer geopereerd. Als vervanger koos Preud’homme enigszins verrassend voor Claudemir (en dus niet voor Felipe Gedoz), waardoor er ook op andere posities geschoven moest worden in de opstelling van Blauw-Zwart.

“Refaelov is uiteraard een bepalende speler voor ons, maar aangezien hij niet kon spelen, dropte ik Claudemir in de basiself. Hij is eigenlijk ook een titularis, maar omdat de anderen het zo goed doen, komt hij weinig aan de bak. Hij verdiende het om in deze wedstrijd te starten.” Voorts was de Brugse coach ook erg te spreken over de prestatie van José Izquierdo. “Hij heeft het al eerder gedaan. Ook vorige week tegen Genk was hij erg sterk. We wisten in elk geval dat Izquierdo de verdedigers van Gent pijn kon doen”, besluit MPH op de officiële website.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.