‘MPH zal drastische beslissing nemen na het seizoen’

'MPH zal drastische beslissing nemen na het seizoen'

14 mei 2016 17:30 - “Ik heb al een beslissing genomen over mijn toekomst. De mensen die het moeten weten, zijn al op de hoogte.” Met die woorden zorgde Michel Preud’homme begin april voor heel wat speculatie rond een eventueel vertrek bij Blauw-Zwart. De recente geruchten spraken over MPH als technisch directeur in Jan Breydel, maar volgens Le Soir klopt dat niet.

Het Franstalig dagblad stelt dat Preud’homme Club na dit seizoen zal verlaten. De Luikenaar heeft nog een contract tot 2019, maar zou dat dus niet uitdoen. Dat Preud’homme het in België moeilijk heeft met het feit dat hij – ondanks zijn eerdere verwezenlijkingen – zo weinig erkenning krijgt, is algemeen geweten.

Bovendien is de 57-jarige coach zo gepassioneerd dat hij de laatste jaren heel wat mentale en fysieke uitputtingsslagen te verwerken kreeg. Naar verluidt zou Preud’homme zich om die redenen even willen terugtrekken uit het voetbal…

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.