Nieuwe beelden opgedoken van fenomenale verwelkoming spelersbus

Nieuwe beelden opgedoken van fenomenale verwelkoming spelersbus

18 mei 2016 01:00 - De verwelkoming van de spelersbus die afgelopen zondag plaatsvond, was simpelweg ongezien in België. Daar was achteraf iedereen het over eens: trainer, spelers, analisten,… Dankzij een uitzinnige Blauw-Zwarte massa kregen de manschappen van MPH meteen een boost om Anderlecht te kloppen. En zo geschiedde.

Intussen zijn er nieuwe beelden opgedoken van de verwelkoming van de spelersbus. Vanaf 2:53 tot 3:35 neemt Thijs Feryn je mee in de wondere wereld van de inferno @ Jan Breydel. “Nu euh, beste mensen. Voor jullie een gedacht te geven… Dat is niet zo bijzonder. Sebiet passeert hier een bus van De Lijn en dat gaat just van ’t zelfde zijn”, grapt hij.

Thijs verklapte ons alvast dat we het tweede deel van zijn ‘kampioenentrilogie’ straks ook mogen verwachten. Dat gedeelte behandelt de wedstrijd zelf. Vervolgens zal het derde en laatste filmpje dieper ingaan op de festiviteiten ná de match. Onderstaand nog wat meer sfeervolle beelden van tijdens de verwelkoming van de spelersbus.

Davy De fauw filmt de spelersverwelkoming

Blue Army filmt de spelersverwelkoming

HLN filmt de spelersverwelkoming

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.