OFFICIEEL: KSV Oudenaarde versterkt zich met ex-verdediger Club Brugge

OFFICIEEL KSV Oudenaarde versterkt zich met ex-verdediger Club Brugge

31 mei 2016 13:31 - Nu het voetbalseizoen 2015-2016 definitief afgelopen is, draait de transfercarrousel stilaan op volle toeren. Zo heeft KSV Oudenaarde zich versterkt met een ex-speler van Club Brugge.

Daan Van Gijseghem vertoefde van 2010 tot 2012 in Jan Breydel en kwam 38 keer in actie voor Blauw-Zwart. Daarna trok de intussen 28-jarige verdediger naar Bergen. Maar toen Les Dragons in 2015 failliet verklaard werden, verkaste Van Gijseghem naar derdeklasser Sint-Eloois-Winkel Sport.

Daar houdt de centrale verdediger het na één seizoen al voor bekeken. Van Gijseghem bereikte volgens The Football Farm maandagavond immers een akkoord met KSV Oudenaarde, dat de promotie naar de eerste amateurreeks maakt. Hij loopt er met Dieter Van Tornhout, Robbe Van Ruyskensvelde en Jaan Vanwildemeersch nog heel wat spelers met een Blauw-Zwart verleden tegen het lijf.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.