OFFICIEEL: Lokeren haalt belofte weg bij Club Brugge

OFFICIEEL Lokeren haalt belofte weg bij Club Brugge

19 mei 2016 15:02 - Zowel de eerste ploeg als de beloften van Club Brugge slaagden er dit jaar in om de landstitel binnen te halen. Maar zo nu en dan lukt het de concurrentie om een beloftevolle speler bij Blauw-Zwart weg te kapen. 

Zo trekt Jules Combel naar Sporting Lokeren. De 18-jarige middenvelder maakte deel uit van de beloftenkern, maar was geen vaste waarde bij de manschappen van Sven Vermant.

Dat nieuws maakte Combel zelf bekend via zijn officiële Facebook-account. Combel kwam tijdens zijn jeugdjaren ook al uit voor de Waaslanders. Vooraleer hij naar Jan Breydel trok, droeg hij het shirt van RSC Anderlecht en AA Gent.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.