OFFICIEEL: Waasland-Beveren snoept Belgische spits voor de neus van Club weg

Waasland-Beveren snoept Belgische spits voor de neus van Club weg

04 mei 2016 01:30 - Vorige week raakte bekend dat Club Brugge interesse had in Nicolas Orye. De 17-jarige aanvaller van Patro Eisden Maasmechelen nam het aanbod van Blauw-Zwart in overweging, maar koos uiteindelijk voor Waasland-Beveren.

“Het is straf dat Nicolas’ talent zo lang onder de radar bleef, maar het pleit voor Nico Claesen (trainer Patro, nvdr) dat hij het wel zag”, vertelt makelaar en ex-speler Bernt Evens over Orye. De boomlange spits kon naar Club Brugge, Waasland-Beveren en Lommel United, maar koos dus voor de ploeg van Stijn Vreven.

Nochtans had Club er alles aan gedaan om Orye binnen te lijven. Zo werd hij, samen met zijn familie, uitgenodigd voor de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem (5-0). Naar verluidt kiest de ex-Patro doelpuntenmaker voor de Waaslanders omdat hij daar meer speelkansen verwacht. Volgens HLN tekent hij er een contract van 3 seizoenen. Tot slot meldt Waasland-Beveren dat het zich niet onder druk wil laten zetten door Thibault Moulin, die straks mogelijk richting Jan Breydel trekt.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.