“Ons hart blijft voor eeuwig Blauw-Zwart”

Zoon Preud'homme pakt uit met wondermooie tweet

15 mei 2016 19:57 - Na het laatste fluitsignaal van de titelmatch tegen Anderlecht barstte een gigantisch feest los in het Jan Breydelstadion. Heel wat spelers betrokken hun familie in de vreugde. Ook Michel Preud’homme vierde met zijn kinderen Guilian en Megan.

Zijn kroost was alleszins dolenthousiast. “Wat papa vandaag meemaakt, overtreft alles wat hij voordien meegemaakt heeft”, vertelde Guilian aan Het Laatste Nieuws. “Dit is een titel waarvoor hij drie jaar lang keihard gewerkt heeft, dus het was een enorme ontlading na het laatste fluitsignaal.”

Het is wel nog niet zeker of Preud’homme volgend seizoen nog bij Club zal werken. “Dat zal papa zelf op gepaste wijze naar buiten brengen”, loste ook dochter Megan niets. “In elk geval blijven wij voor altijd Club Brugge-fans. We hebben in het verleden vaak de stempel van ‘clubhopper’ gekregen, omdat we papa naar elke club volgden, maar dat is voorbij. Ongeacht waar papa nu terechtkomt, wij blijven Club-supporters. Ons hart is voor eeuwig Blauw-Zwart.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.