Ook Verhaeghe dankt de fans: “De beste supporters van het land”

Verhaeghe dient Maes van antwoord

15 mei 2016 18:18 - Ook voor Bart Verhaeghe viel met de eerste titel sinds 2005 een grote last van de schouders. De voorzitter van Club Brugge droeg het kampioenschap op aan iedereen in en rond de club. “Dit is een titel van en voor de hele Club-familie”, zei hij aan Sporza.

“Een groot gevoel van dankbaarheid overheerst nu. We hebben de beste supporters van het land. Ze zijn zo trouw, zo loyaal, zo goed. Ik ben ook een supporter. Ik heb dus ook elf jaar moeten wachten. Alleen de laatste vijf jaar heb ik zelf aan deze titel kunnen werken”, ging hij verder.

“Het is een bevestiging van het feit dat we een duurzame topploeg zijn. Hopelijk mogen we hier de komende jaren nog veel en lang staan.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.