Persoonlijke revanche voor Vormer: “2 jaar geleden nog op het bankie bij Feyenoord”

Vormer ontpopt zich tot grapjas van blauw-zwart: "Door mijn pokerface"

15 mei 2016 17:20 - Ruud Vormer was één van de belangrijkste spelers in de ploeg die Club Brugge zijn eerste landstitel in veertien jaar bezorgde. De Nederlandse middenvelder had met zijn loopvermogen, werkkracht, infiltraties en doelpunten een groot aandeel in het succes. Daarmee nam hij toch wel wat revanche op zijn ex-club Feyenoord.

“Fantastisch. Al van bij onze aankomst is het hier een gekkenhuis. We wisten: deze mogen we niet verliezen. De cijfers waren vandaag duidelijk en we hebben een goede wedstrijd gespeeld”, reageerde Vormer bij Play Sports.

“Nu zijn we kampioen van België. Wie had dat gedacht toen ik twee jaar geleden op het bankie zat bij Feyenoord? Niemand toch. Vandaag en de rest van de week gaan we feesten. Ik weet niet of ik de twee laatste matchen nog zal spelen, want ik heb wat last van mijn lies. We zien wel.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.