Prachtig! Olympialaan kleurt helemaal Blauw-Zwart

Prachtig! Olympialaan kleurt helemaal Blauw-Zwart

13 mei 2016 18:12 - Club Brugge en zijn supporters bereiden zich momenteel volop voor op een eventueel titelfeest. Maar dan moet Blauw-Zwart zondag wel voorbij Anderlecht zien te geraken. Op de Olympialaan hebben ze er alvast vertrouwen in.

Eerder kon je op BlauwZwartFans al lezen dat een groepje Club-fans met het voorstel kwam om de Olympialaan onder handen te nemen in aanloop naar de clash tegen Anderlecht. “Op die manier kunnen we de spelers een hart onder de riem steken en ze hopelijk naar de titel loodsen”, klonk het. Intussen begint dat plan serieus vorm te krijgen. En ook elders toont iedereen trots zijn Blauw-Zwarte kleuren. Onderstaand enkele foto’s.

Olympialaan 14 Olympialaan 1

Olympialaan 8

Olympialaan 3

Olympialaan 2   Olympialaan 5 Olympialaan 6

Olympialaan 13Olympialaan 7  Olympialaan 9 Olympialaan 10 Olympialaan 11 Olympialaan 12

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.